Spaghetti

spaghetti (8K)

IngrediŽnten voor de pasta:
500 gram bloem
4 eieren

IngrediŽnten voor de saus:
1 ui
500 gram gezeefde tomaten
500 gram gehakt
1 zakje mix voor spaghetti
150 mililiter water

Werkwijze voor het maken van spaghetti:
We beginnen met het maken van de pasta.
Bloem in beslagkom doen en eieren toevoegen. Mixen tot een flinke bal (mocht het nog te droog zijn kun je wat water toevoegen, is het te nat, dan voeg je nog wat bloem toe).
Je haalt het beslag nu door de pastamachine op stand 7.
Als je alles er doorheen hebt gehaald, haal je het er nog een keer doorheen maar zet je de pastamachine op stand 5.
Nu kun je het door de pastamachine halen waardoor je spaghetti krijgt.
Water aan de kook brengen en zodra het kookt kun je de spaghetti in de pan doen
Even proeven of de pasta gaar is.

Nu de saus voor bij de spaghetti maken.
Ui in kleine stukjes snijden
Gehakt in de pan doen en met een vork ervoor zorgen dat het gehakt in kleine stukjes blijft.
Als het gehakt mooi bruin van kleur is, kun je de ui toevoegen.
Zodra de ui glazig is kun je de mix voor spaghetti toevoegen. Je voegt daarna het water meteen toe en ook de gezeefde tomaten.
Als de saus weer kookt is hij klaar om samen met de spaghetti op te eten.

Om het filmpje te bekijken klik je hier

Google+

Privacy- en cookiebeleid