Saucijzenbroodjes

Ingrediënten voor saucijzenbroodjes te maken:
Saucijzenbroodjes (15K) 10 plakes diepvriesbladerdeeg (of zelfgemaakt bladerdeeg)
300 gram gehakt
1 ei
Nootmuskaat
Peper

Werkwijze voor het maken van saucijzenbroodjes:
Ontdooi de deegplakjes
Meng het gehakt met de nootmuskaat en de peper (proef zelf of je het gekruid genoeg vind).
Maak 10 worstjes van het gehakt.
Leg, één worstje op de helft van het bladerdeeg.
Maak de randen met water nat.
Sla de andere helft van de bladerdeeg over het worste heen.
Druk de randen stevig op elkaar.
Leg de saucijzenbroodjes op bakpapier op een bakblik.
Bestrijk ze met ei.
Plaats het bakblik in de voorverwarmde warme oven (220 graden celcius) en bak de saucijzenbroodjes lichtbruin in ongeveer 30 minuten.

Om het filmpje te bekijken klik je hier

Google+

Privacy- en cookiebeleid