Chocoladepasta maken

IngrediŽnten voor chocoladepasta te maken:
Chocoladepasta (7K) 200 mililiter slagroom
150 gram suikerwater/honing (suikerwater maak je met 100 gram suiker en 100 mililiter water)
250 gram chocolade
100 gram boter
2 zakjes vanillesuiker

Werkwijze voor het maken van de chocoladepasta:
Breek de chocolade in stukjes.
Schenk het suikerwater/honing en de slagroom in een pannetje en breng aan de kook.
Zet het vuur uit en voeg de vanillesuiker, chocolade en boter toe.
Roer tot je een gladde massa hebt.
Schenk dit in een potje en laat dit op kamertemperatuur stollen.
Bewaar de chocoladepasta in een afgesloten potje in de koelkast.
Op kamertemperatuur zal de chocoladepasta nog wat dun zijn, maar in de koelkast zal deze dikker worden.

Om het filmpje te bekijken klik je hier

Google+

Privacy- en cookiebeleid