Cacaocake

cacaocake in bakvorm zeeuwseknop (6K)

Ingrediënten voor het maken van cacaocake:
250 gram boter
250 gram suiker
40 gram cacao
1 zakje gist
5 eieren
250 gram bloem

Werkwijze voor het maken van cacaocake:
Doe de boter in een pan en laat hem smelten.
Meng de eieren met de suiker.
Meng de bloem, cacao en gist in een andere kom door elkaar.
Doe nu het bloemmengsel bij het eiermengsel.
De gesmolten boter kun je er nu ook bij doen.
Besmeer een vorm met boter
Bestuif deze met bloem
Doe hier het beslag er in
Plaats de vorm in de onderste helft van een matige warme oven (160 graden celcius) en bak de cake in minimaal 40 minuten gaar en bruin.
Probeer of de cake gaar is, door er een satéprikker in te steken. Deze moet er schoon uitkomen.

Om het filmpje te bekijken klik je hier

Google+

Privacy- en cookiebeleid