Brownie

Ingrediënten voor een brownie te maken:
210 gram bloem
70 gram cacao
1 zakje bakpoeder
1 zakje vanille suiker
170 gram witte basterdsuiker
80 gram donkere basterdsuiker
1 ei
40 gram kristalsuiker
260 ml karnemelk
110 gram boter
90 gram chocolade (Tony Chocolonely kan, en je kunt zoveel chocolade toevoegen als jij wilt)

Werkwijze voor het maken van een brownie:
Als eerst begin je met de chocolade in kleine stukjes te hakken.
Doe dan de bakpoeder, bloem en cacao in een kom.
Daarna kan de boter met de karnemelk in een pan, dit verwarm je totdat de boter helemaal is gesmolten.
Dan kunnen alle soorten suiker in dit recept in een kom en voeg je daarbij het boter/karnemelk mengsel.
Dit mix je kort.
Dan voeg je het ei toe en mix je dat weer kort.
Daarna kan het cacao/bloem mengsel erbij en dit mix je totdat het één geheel is geworden.
Als dat goed gemixt is kunnen de stukjes chocolade erbij en dit meng je met een lepel kort door elkaar.
Dan giet je het in een bakvorm en kan het in een voorverwarmde oven van 175 graden voor 35 minuten.

Om het filmpje te bekijken klik je hier

Google+

Privacy- en cookiebeleid