Banketletter

IngrediŽnten voor het maken van een banketletter:
Banketletter (7K) 1 ei
250 gram bladerdeeg
250 gram amandelspijs
bloem (voor de bladerdeeg uit te rollen)

Werkwijze voor het maken van een banketletter:
Rol het deeg uit tot een reep 12 centimeter breedte en een 0,25 centimeter dikte.
Meng de amandelspijs met de helft van het ei.
Vorm van de spijs een rol van 2,5 centimeter dikte.
Leg de rol op de deegreep.
Maak de randen met water nat.
Vouw het deeg losjes om de spijs.
Leg de ronde staaf die je nu hebt gekregen op een bakblik.
Bestrijk de bovenkant met het restant van het losgeklopt ei.
Bak de letter in de onderste helft van een voorverwarmde hete oven (220 graden celcius) gaar en bruin in ongeveer 30 minuten.

Om het filmpje te bekijken klik je hier

Google+

Privacy- en cookiebeleid