Arretjescake

IngrediŽnten voor het maken van arretjescake:
Arretjescake (7K) 1 zakje vanillesuiker
1 ei
20 gram cacao
200 gram boter
200 gram witte basterdsuiker
250 gram biscuitjes

Werkwijze voor het maken van arretjescake:
Doe de biscuitjes in een schone plasticzak
Stamp en rol de koekjes nu in kleine stukjes met behulp van een deegroller.
Smelt de boter in de pan.
Zodra de boter is gesmolten voeg je de witte basterdsuiker, cacao en vanillesuiker toe.
Roer dit even goed door elkaar en zet nu het fornuis uit.
Voeg nu de biscuitjes en het ei toe.
Roer alles goed door elkaar.
Bekleed een cakevorm met aluminiumfolie
Doe het mengsel nu in de cakevorm, druk het goed aan en pak het met aluminiumfolie in.
Zet de arretjescake nu nog 2 uur in de koelkast voordat je er een stukje van gaat eten.

Om het filmpje te bekijken klik je hier

Google+

Privacy- en cookiebeleid